Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Συνέχεια του περί Μπουτάρη post

θα πρέπει κάποιος να αγαπήσει τον Μπουτάρη αν κάνει, εκτός των ήδη αναφερομένων στο post του Λοχαγού, και τα εξής::

--Αν γκρεμίσει το προκλητικό δημαρχείο και το μεταφέρει στην Mητρόπολη. Την Mητρόπολη δε, την στείλει στο σπίτι του Παπαγεωργόπουλου.

-- Αν βάλει νέες εκπομπές και ταινίες στην TV100, ερωτικού περιεχομένου, όπως

1. η μεξικάνικη εφηβική σειρά ''Πάτυ, η πιπάτη'' ή ''Πάτυ, άρπατη''

2. H θρυλική ταινία ''Ρούφα και παραλλαγή''

3. H εκπομπή ''Η κουζίνα της μαμάς'' , όπου παρουσιαστής θα είναι ο Πρόεδρος Χ.Κ. και θα πηδάει αβέρτα μαμάδες στην κουζίνα τους, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον απο την συνταγή μιλφέιγ σε απλά μίλφ

4. Το ριάλιτι χορού ‘’Fucking with the stars’’ όπου έμπειρες στο σεξ πορνοστάρ όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου ή η Μαριάννα Ντούβλη θα σχηματίζουν ζευγάρια με διάσημους αλλα άπειρους σεξουαλικά και αγάμητους φλώρους όπως ο Γκιουλέκας, ο Άνθιμος ή ο Βελόπουλος και θα βαθμολογούνται για το σεξ τους. Στην κριτική επιτροπή θα συμμετέχει φυσικά το μέλος του Ομίλου Χ.Πυρ. Η εκπομπή προβλέπεται μικρότερη σε διάρκεια και απο την εκπομπή ‘’Σαν σήμερα’’ μιά που με διαγωνιζομένους σαν τους προαναφερομένους το σεξ θα διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα.

-- Αν διορίσει τον φιλέλληνα δημοσιογράφο Ντεντέ απο την Κομοτηνη στη θέση του Ουραήλογλού

-- Αν διορίσει την κόρη του Ντεντέ στην θέση της κόρης του Ουραήλογλου. Στείλει δε την κόρη του Ουραήλογlου στο σπίτι του Παπαγεωργόπουλου.

--Αν σταματήσει την εδώ και 3 χρόνια ακατανόητη αντίστροφη μέτρηση κάτω απο το σηματάκι της TV100 και την αντιστρέψει κάνοντας τους αριθμούς να μετράνε προς τα πάνω για μιά ζωή και ως την Δευτέρα παρουσία.

--Αν σταματήσει την αντίστροφη μέτρηση και την παγώσει εκεί που είναι τώρα αλλά αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση στο ίδιο το σήμα και όνομα της TV 100. Δηλαδή TV99, TV98, TV97 και ούτως καθεξής.

-- Αν δίπλα στο άγαλμα του Αλέξανδρου τοποθετήσει το άγαλμα της Αλεξανδράτου.

--Αν κάνει ποδηλατόδρομο ακόμη και στην Θάλασσα λέγοντας στον Άνθιμο οτι το κάνει για να θυμίζει στους νέους το θαύμα του Ιησού όταν περπάτησε στο νερό.

-- Αν κάνει ποδηλατόδρομο που θα περνάει και μέσα απο την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του Παπαγεωργόπουλου.

-- Αν τέλος, για να ευχαριστήσει την τούμπα που τον εξέλεξε, μετονομάσει τον Αγ. Δημήτριο σε ιερό ναό του Αγ. Δημητρίου του Σαλπιγγίδη , γεμίζωντας για ξεκάρφωμα τον Ναό με αγιογραφίες με σάλπιγγες της αποκαλύψεως.